ÉQUIPE
maror nv logo
Antwerpen - Grote Markt

Eddy Van Hemelrijck

heeft een Master in de Toegepaste Economische Wetenschappen van de Universiteit van Antwerpen en een Executive Master in Business Administration aan de Flanders Business School en de NorthWestern University te Chicago. Hij is kandidaat doctor in de Geowetenschappen aan de Universiteit van Utrecht.

 

Eddy startte eind jaren 80 zijn carrière als manager in ruilhandel

voor Johnson&Johnson in de Ex-Soviet Unie en China, waar hij het klappen van de zweep leerde in intercultureel communiceren en onderhandelen. Vervolgens werkte hij mee aan de uitbouw van een Europees aankoopplatform binnen J&J waar hij leerde om verschillende Europese nationaliteiten als een team te doen samenwerken. Zijn interesse in verkoop maakte dat hij vervolgens

als area sales manager van een papierfabriek de verkoop leidde in het gewezen Oostblok en Azië. Uitkijkend naar een wereldwijde functie, vervoegde hij eind 1990 het Belgische tassenmerk Kipling waar hij snel opklom tot Vice President Worldwide Sales Kipling.

Na enkele jaren gemiddeld 4 maanden per jaar in het buitenland

door te brengen, van het openen van agenturen in Australië en Zuid-Afrika, het aansturen van distributeurs in het Verre Oosten

en de Verenigde Staten, tot het openen van markten in het Midden-Oosten en Zuid- en Centraal-Amerika, voelde hij de noodzaak om meer thuis te zijn met zijn vrouw en jonge kinderen. Als gastdocent aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen waar hij marketing, milieueconomie, duurzaam ondernemen en interculturele communicatie doceerde, zette Eddy in 2003 zijn eerste stappen in de training- en consultingwereld in België waarbij hij training-opdrachten uitvoerde rond verkoop, communicatie, coaching en leiderschap voor Belgische en internationale bedrijven.

Terwijl Eddy is uitgegroeid tot een veel gevraagd trainer/consultant rond (intercultureel) leiderschap, duurzaamheid, verkoop en communicatie, werkt hij samen met zijn partners verder aan de wereldwijde uitbouw van zijn bedrijf en het Dunya concept . In het kader daarvan werd hij in 2010 partner van India Business Support. Hij is tevens lid van het Silver Raven netwerk.

 

Xenia Orgielewski

heeft een Master in de Handelswetenschappen gehaald aan Lessius (Handelshogeschool) te Antwerpen. In 2012 heeft ze het Appreciative Inquiry Certificate in Positive Business and Society Change behaald, uitgereikt door Case Western Reserve University.

 

 

Xenia startte haar carrière eind jaren 80 in het bedrijf van haar vader in de exportbusiness. Haar uitgebreide talenkennis, waaronder naast de klassieke talen ook Pools en Hebreeuws, kwam hierbij goed van pas. Om ook buiten het familiebedrijf ervaring op te doen, besliste ze in 1996 de functie van manager internal sales bij Federa op te nemen. Toen ze echter een jaar later werd aangesproken om voor de Belgische bierbrouwer Alken-Maes exportmanager te worden, aarzelde ze niet lang. Al snel bleek dat haar analytische capaciteiten en marktinzichten goud waard waren, waardoor ze verhuisde naar de marketingafdeling, waar ze diverse functies uitoefende waaronder market research manager. Na haar onderbreking voor een sabbatical (een 13 maanden durende wereldreis met haar gezin, zie ook: www.dewereldrond.org) besliste ze een nieuwe wending te geven aan haar professioneel leven.

Gezien het groeiend succes van het training -en consultingbedrijf

van haar man, waar ze al jaren achter de coulissen meewerkte,

koos ze om in 2010 een full-time opleiding te volgen in trainerschap.

Haar eindwerk schreef ze over Appreciative Inquiry (AI), een aanpak waarin ze haar eigen positieve, waarderende levensstijl 100% in terugvond. Vanaf 2011 stapte ze met heel veel goesting de trainingwereld in.

Op korte tijd heeft Xenia een indrukwekkende track record opgebouwd van enthousiaste cursisten en klanten. Xenia’s grote sterkte ligt in het begeleiden van individuen en groepen in het (h)erkennen van hun talenten en dit door middel van ondermeer waarderend onderzoek (AI).

Enthousiasmeren van mensen en hen opnieuw leren dromen is Xenia’s passie.

 

 

MAROR NV - Paardenmarkt 65, B-2000 Antwerpen - e-mail: info@maror.be - tel: +32.(0)476.313.474 - BE0424.033.124